Hoppa till innehållet
Tonbridge School
Tonbridge School
Tonbridge School
Tonbridge School
  • TONBRIDGE SCHOOL

    Tonbridge School är en av de finaste privata skolorna i Storbritannien och det var ett privilegium för oss att leverera en exceptionellt stabil stol till deras nya bibliotek.

    HÅG Conventio Wing uppmuntrar eleverna att variera sin sittställning och sitta bekvämt och alert under längre stunder.

    Flokk project - Tonbridge School

    FAKTA

    Location: Tonbridge, Kent | UK
    Products: HÅG Conventio Wing

    Flokk project - Tonbridge School

    Tonbridge School är en fristående dag- och internatskola för pojkar i Tonbridge i Kent. Skolan är en av de ledande internatskolorna för pojkar i England och är mycket respekterade internationellt. Skolan syftar till att tillhandahålla en omtänksam och upplysande miljö där varje enskild elevs talanger får blomstra.

    Sommaren 2016 renoverade man sitt bibliotek. Skolan ville skapa ett nytt och inspirerande utrymme med olika flexibla och anpassningsbara utbildningsmijöer och föra samman de tjänster eleverna behöver för att kunna blomstra, inklusive inlärningsstöd samt rådgivning inför universitet och yrkesval.

    Som en del av en medveten satsning att investera i en professionellare möbelstil i biblioteket valde man HÅG Conventio Wing som den primära biblioteksstolen. Stolens förmåga att förbli balanserad och på parallell nivå med golvet var en central faktor vid beslutet liksom den allmänna komforten som stolen ger i både upprätt och nedfälld position. Den flexibla användningen innebär att den är både praktisk och bekväm för både elever som gör korta besök på biblioteket eller stannar längre för att studera.

    ”HÅG var enormt hjälpsamma och professionella när de hjälpte oss att välja rätt.”

    – Daniel Collins, kommunikationsansvarig på Tonbridge School

    Skolan valde färger de menade skulle vara ’lugna’ i detta lugna men viktiga utrymme tack vare de anpassningsmöjligheter som stod till förfogande. Man valde tyg på de stolar som skulle placeras i de privata studieutrymmena och därför skulle användas under längre tid. Det faktum att stolarna gav intrycket att se ut som en ’öppen bok’ från vissa vinklar var också mycket tilltalande i en biblioteksbyggnad.

 

Project case - Tunbridge School - Scandinavian Business Seating

Product has been added